Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Depresszió

Kedves Lackó Dr!
Depressziós vagyok mostanában,mert kezdődik a suli.Korán kell kelnem,és fáradékony,ingerült vagyok.Az efféle panaszokra tényleg jó az aloeverás pacalszörp? Kérem segítsen!
Üdv:Piroska

Kedves Piroska!

Az aloe verás pacalszörp nem depresszió ellen van, hanem azért, hogy ne legyen büdös a térded. Ha megszagolod, érezheted, hogy semmi szaga nincs.
Nem tudom melyik orvos ajánlotta Neked, de messziről kerüld el. Sajnos a mi hivatásunk sem a régi már. Manapság kevés az olyan zseniális szakember, mint amilyen én vagyok.

A depresszió nem betegség, hanem egy rockzenekar. Ha nem akarsz depressziós lenni ne hallgasd őket. Ilyen egyszerű az egész. Sok hülye meg gyógyszert szed rá ahelyett, hogy kikapcsolná a cd játszót.

Javaslatom a következő:

Hallgass Fásy Ádámot és akkor fásis leszel. Mondjuk ez kicsit kellemetlenebb, mint a depresszió, mert kicsi leszel, nem tudsz majd énekelni, és mindig hülyeségeket beszélsz.
Hát kell ez Neked?
Akkor már inkább a depresszió.

Jobbulást kívánok!
Dr. Lackó
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666