Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Sacaládé levele

Kedves Lackó főorvos úr!
Tegnap este arra lettem figyelmes, hogy a kezemen a bőr lassan leválik, majd salátalevél lesz belőle. Ez még nem is lenne baj, de a salátalevélnek nincs saláta íze, inkább mézes páleszes vajas kenyérre hasonlít. Most mit tegyek?
Hűséges rajongója: Sacaládé

Kedves Sacaládé!


Neked elsősorban mániákus paranoiád van. Sürgősen le kellene szoknod a füves cigiről! Ki hallott már olyat, hogy valakinek salátalevelek válnak le a kezéről?
Az emberi kézről általában lapulevelek szoktak leválni, nagyon ritka esetben cékla. De erre az elmúlt kétszáz évben csak kétszer volt példa.
Az ízérzékelés-zavarral kapcsolatban azt javasolnám, hogy fejezd be a sajtreszelő nyalogatását és meglátod nem fogod páleszes vajaskenyér ízűnek érezni azt a salátalevelet ami valószínűleg lapulevél, vagy cékla.
Ha valami csoda folytán mégis salátalevelek válnának le a kezedről, azt javaslom könyökölj be egy nagy lavór vízbe, önts bele egy kis ecetet, egy kevés cukrot és máris fogyaszthatjátok a tojásos nokedli mellé.

Jobbulást és jó étvágyat kívánok!

Dr. Lackó

Ja, és sürgősen változtass nevet!
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666