Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Vakláb-gyulladás otthoni kezelése

Tisztelt Doktor Úr!
Hetek óta fáj a lábam. Már minden gyógymódot kipróbáltam mégsem múlik a fájdalom. Először a vádlim környéke kezdett zsibbadni aztán a bokám, de most éppen a térdem fáj nagyon. Kérem sürgős válaszát, mert két hét múlva megyek síelni.

Előre is köszönöm: Kretz Mariann

Kedves Mariann!

Önnek valószínűleg vakláb gyulladása van. Ez a vakbélgyulladás egyik súlyos szövődménye. Ennél a betegségnél az a legnagyobb probléma, hogy nehéz megállapítani a gyulladás helyét mivel mindig máshol jelentkezik a fájdalom a lábon, ahogy Ön is leírta.

Első lépésként meg kell állapítani a gyulladás helyét. Ennek módja a következő:

Fogjon a kezébe egy tetszőleges újságot. A Horgász Magazin kivételével bármelyik jó lesz.
Nyissa ki a második oldalon és a csípőjétől a bokája felé haladva lassan csúsztassa lefelé.
A lábának azon része, amelyik nem tudja elolvasni az adott cikket, ott van a gyulladás helye az előbb már említett vakláb gyulladás.

A betegség kezelése:

A műtét helyi érzéstelenítéssel történik, melyet akár otthoni körülmények között saját magunk is elvégezhetünk. A helyi érzéstelenítés annyit jelent, hogy azon a helyen ahol éppen tartózkodik, igya le magát. Erre a célra a legolcsóbb megoldás a kannás bor, vagy a keréktárcsa tisztító.
Amikor már kellőképpen zsibbad a lába, vegyen a kezébe egy harapófogót, –ha az nincs akkor egy homlokcsípő fogó is megteszi- fogja meg vele a gyulladt részt és az óramutató járásával merőleges irányban rántsa ki a vaklábat. Miután magához tért az ájulásból ecsetelje be Silan, tavasz szellő illatú textilöblítővel.

Így ni, és már készen is vagyunk!


Jobbulást kívánok: Dr. Lackó
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666