Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
A 20 év 20 koncert turné Kiskunmajsára és Gyulára érkezik

A július Mirigy koncerttel végződik, az augusztus pedig Mirigy koncerttel kezdődik az idei jubileumi évben. Július 31-én ugyanis Kiskunmajsára érkeznek a Mirigyes fiúk azért, hogy egy fantasztikus koncerttel szórakoztassák a tisztelt nagyérdeműt, valamint azért, hogy leteszteljék, vajon a majsai közönségnek melyek a kedvenc Irigy Mirigy paródiái...? 


Vasárnap este pedig gyönyörű környezetben, Gyulán teszik meg ugyanezt, hiszen lassan, de biztosan közeledik a nagy nap. Mindenki tudja, hogy az Irigy Hónaljmirigy az idén 20 éves. Ezalkalomból a 8 mindig jó kedvű Mirigyes fiú december 29-én egy hatalmas bulira készül a Papp László Budapest Sportarénában, melyre a jegyeket többek között a 20 év 20 koncert turné állomásain is be lehet szerezni. Érdemes aktivizálódnia annak, aki nem akar lemaradni a december végi, minden bizonnyal felejthetetlen születésnapi buliról! Természetesen addig is "szavazzunk" kedvenc paródiáinkra szombaton Kiskunmajsán, vasárnap pedig Gyulán! 
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666