Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
Az Irigy Hónaljmirigy Zenekar hivatalos közleménye

A tv2 által hetek óta "Az első 20 év" címmel, koncertfilmnek beharangozott, 2011. március 6-án 20:00 órai kezdettel sugározandó műsorának tartalmával (ide értve annak mind a hangi, mind a képi tartalmát) kapcsolatosan az Irigy Hónaljmirigy Zenekar nem vállal semmilyen felelősséget!

A Zenekar tudámására jutott ugyanis, hogy a tv2 saját hatáskörében, a Zenekar tagjaival történő egyeztetés nélkül újra vágatta, tartalmilag megváltoztatta a Zenakar 20 éves Jubileumi koncertfilmjeként - hetek óta - reklámozott, beharangozott műsort.
Elképzelhető, hogy - miután jeleztük a tv2 illetékesei felé nemtetszésünket - egy korábbi műsorunkat ismétlik meg március 6-án, vasárnap este.

Természetesen nem azt kérjük, hogy ne nézzétek a  műsort, csupán nyomatékosan jelezni kívánjuk, hogy a vasárnap este adásba kerülő anyag nem az Irigy Hónaljmirigy Zenekar által elfogadott  műsor-anyag!

Természetesen amennyiben szükségessé válik, megtesszük a kellő jogi lépéseket is.
Megértéseteket és támogatásotokat ezúton is nagyon köszönjük!

- Irigy Hónaljmirigy Zenekar -
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666