Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
Ha már csinálja, akkor nagyon csinálja!

Hogy miért lett Sipos Peti a Drogmentes Magyarországért Maraton Védnöke?
Hát ez majd elmondja ő maga, de annyit már tudunk tőle, hogy természetesen sem ő, sem a Mirigy nem szed drogokat.


Nem szednek most sem és nem is fognak szedni soha.

És ahogy elmondta, nem is szeretné, ha a koncertjeiken magukról mit sem tudó, belőtt, vagy betépett alakok dülöngélnének, akik azt sem tudják hol vannak tulajdonképp, arról meg aztán végképp fogalmuk sincs, hogy melyik szám megy éppen, vagy ki van fent a színpadon.
Szóval a Mirigyek drogmentesek, a Sipos Peti meg mindannyiuk nevében az ország legnagyobb drogellenes rendezvényének védnöke. És ha már védnök, akkor nem lehet fél gőzzel Védnök.
A 2007-es Drogmentes Magyarországért Maraton rendezvényein már ott volt Pilismaróton, ahol nemcsak, hogy a fiával együtt futottak velünk, de a helyi erőkkel rendezett barátságos mérkőzésen múlhatatlan érdemeket szerzett, mint a Drogmentes focicsapat kapusa.
Sipos Peti új fejezetet nyitott a futball történelemben, vetődéseit, bicska mozdulatait, elegáns kigurításait a legnevesebb labdarúgó szakiskolák rongyosra koptatott oktatófilmjei őrzik, s meg nem erősített hírek szerint a Bayern és a Reál mesteredzői is élénken érdeklődnek iránta.
Nem sokkal később a Sipos család Győrbe is befutott a Maratonnal, ami azért is figyelemre méltó, mert a nem 100%-os térdekkel lerótt 2 kilométeres táv bárkinek becsületére vált volna.
Szerencsések a győri fiatalok, mert rövid beszélgetés után a Peti avatta fel őket Drogmentes Kapitánnyá.

Ha szeretnél Sipos Peti keze által drogmentesülni, nézd meg a www.drogmentes.hu weboldalon az útvonalat, és gyere le valamelyik programra.
Ja, és azt üzeni a Mirigy, hogy hagyd a drogokat...

fotók és cikk: by drogmentes.hu csapata
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666