Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
Hopp-Parádé sztárparádéval a Duna-korzón

A Mirigyek most atlétikában is irigykedhetnek :-)

Az olasz rúdugró világbajnok, Giuseppe Gibilisco is indul a VI. Hopp-Parádén, amelyet most először Budapesten, a Vigadó téren rendeznek meg. Gibilisco egyéni legjobbja 590 centiméter. A párizsi világbajnoki aranyérem mellé az athéni olimpián egy bronzot is begyűjtött és Európa Kupát is nyert.

Az augusztus 31-i Duna-parti rendezvényen a férfi rúdugrásban igazi sztárparádé várható, hiszen itt lesz a jelenlegi világranglista negyedik helyezettje, a kétszeres Hopp-Parádé bajnok az ukrán Maxim Mazurik (egyéni legjobbja 582 centiméter), aki a nyári barcelonai Európa Bajnokságon ezüstérmes lett, s a pekingi olimpián negyedik helyezést elérő amerikai Derek Miles (585 centiméter) is elfogadta a szervezők meghívását. A látványos atlétikai versenyszámban indul még a mexikói Giovanni Lanaro (582 centiméter) és az amerikai Jeremy Scott (582 centiméter)is.


A szervezők minden esetben lehetőséget biztosítanak hazai atlétáinknak is, hogy ne csupán a lelátóról, hanem versenyezve is találkozhassanak világnagyságokkal. Most a nemrégiben az „ötméteresek” táborába bekerült Jaeger Ákos képviseli hazánkat.

A korábbi Hopp-Parádék rendezvényeire eddig egy olimpiai bajnokot (az amerikai férfi rúdugró Timothy Mack, Athén győztese járt hazánkban), és hat világbajnokot hoztak el a szervezők: magasugrásban az orosz Rybakov, a bahamai Thomas, míg rúdugrásban az orosz Feofanova mellett a német Ryzich, valamint a holland Rens Blom és az orosz Igor Pavlov kápráztatta el az érdeklődőket.

Újdonság, hogy az „Ugord át Magad!” verseny keretében az érdeklődők közül bárki kipróbálhatja magát, képes-e rúddal saját testmagasságát átugrani. Mindebben korábbi kiváló rúdugróink, Szabó Dezső és Molnár Krisztina lesznek segítségükre.

Az ingyenes rendezvény egyik fénypontja lesz a „hárompróbás” sztárpárbaj. Atlétikai versenyszámokban mérik össze tudásukat a magyar szépségkirálynők – Dammak Jázmin, Dobó Ágnes és Polgár Krisztina –, valamint az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjai. Hogy miből is áll ez a három próba, az a helyszínen majd kiderül.

A VI. Hopp-Parádé délben kezdődik, gyermekprogramokkal: zsonglőr-akadémia, arcfestés, mókajárgány-park, lufi-hajtogatás, óriás szappanbuborék-fújás. A nyárvégi forró hangulatról a Ritmo 2003 Batucada Band gondoskodik. Az Oxygen Wellness jóvoltából ingyenes egészségügyi méréseket (vérnyomás, koleszterin, vércukor, testtömeg index, polár fittségi index) végeznek a helyszínen megjelenteknek.

A délutáni program a sztárpárbajjal és a férfi rúdugrással fél háromkor kezdődik a Vigadó téren.

Az esemény házigazdája Hajdú B. István lesz.

Mindenkit szeretettel várunk!

További infokért ide kattintsatok!

Egy kis video a helyszínről: katt ide!
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666