Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
Jótékonyság és koncert

Jótékonysági koncert készül Győrszentivánon! A magyar rock- és popélet jeles képviselőinek egy csokra 2007. május 31-én Győrben járt.


Lajtai Kati a Crystal énekesnője, Pataky Attila, az - idén az Arénába készülő - Edda Művek, Lukács László a Tankcsapda, Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy frontembere, a 2007. június 15-én kezdődő III. Szentiváni Nyári Fesztivál meghívott fellépőiként vettek részt azon a sajtótájékoztatón, amely után a megyei kórház gyermekosztályán tettek látogatást, természetesen sok-sok ajándék kíséretében, nagy örömet okozva az ott gyógyuló kis betegeknek.

Hogy mi köze a szentiváni fesztiválnak a kórházhoz? Jótékony hagyomány, hogy eme nyári rendezvény bevételével a gyermekosztályt segítő Lurkó alapítványt támogatják. Az idén befolyó összegből egy új vizsgálószobát szeretnének kialakítani.

A hagyományoknak megfelelően a jegyeladások bevételének egy részét, a tombolából, főzőversenyből befolyt teljes összeget a "Lurkó Alapítvány a Győri Kórház Gyermekosztályáért" támogatására ajánlották fel a rendezők.

Sipos Péter szerint a humornak, a nevetésnek gyógyító ereje van. A Mirigyek szeretnek, sőt tudnak is gyógyítani. Teszik ezt úgy, hogy a közönségnek ajándékozott szeretetet kamatostól kapják vissza.
"Öröm hallani, amikor a fellépések után körülvesznek Bennünket, és megköszönik, hogy ha csak néhány órára is, de elfelejtik a gondjaikat, bajaikat általunk. Szerencsések vagyunk, mert mi úgy gyógyítunk, hogy közben, mi magunk is gyógyulunk." :)

Forrás: Gülch Csaba www.kisalfold.hu
Fotó: H. Baranyai Edina

* Galéria

A forrásul használt cikk elolvasható:
http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=1000190&cid=2012925
A Fesztivál részletes programja elolvasható:
www.szentivanifesztival.hu
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666