Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Imi szakértőnk forgatókönyv ötlete

Kedves Olvasóim!

A héten különösen sok levelet kaptam, mivel indul a két sorozat a Barik közt és a Jobban rosszban. Sokan már nem tudnak aludni, úgy várják a rengeteg izgalmat, mint a félrelépett lány a Mikulás napi csomagot! Íme kis vitaindító gyanánt egy lehetséges forgatókönyv amely - legalábbis szerintem - nagyobb érdeklődésre tehetne szert, mint a Vészhelyzet és a Lost együtt!

Zsoltot nem hagyja nyugodni , hogy Zsófi mit látott Gézában, miért lépett félre vele, amíg ő a sitten volt...?!
Ezért Gézát fegyverrel szexre kényszeríti a folyóparton! Mivel Géza jobb szeretőnek bizonyul, mint Zsófi, sőt, még a böriben hagyott
kedvesét Jancsikát is lepipálja, ezért megbocsát neki, összeköltöznek, és Zsófi megy a levesbe.
Miklós elrabolja a kislányát, mert nem tudná elviselni, ha Attila vinné balettre Timikét. Mivel a lakásában rejtegeti, a kislány bosszúból előadást tart neki a hüvelygombáról!
Laci, akinek eszét vette a féltékenység és a főzőcskézés, kihallgatja a beszélgetést. Természetesen félreérti és elkészíti a gombapörköltet Timike „receptje” alapján, majd kicseréli a Rózsa Kávéház napi menüjével...
Aznap Miki, Laci, Timike, valamint Zsolt és Géza (akik persze egész nap szexeltek), kivételével mindenki rosszul lesz a Mátyás király téren, és elviszi őket a Mentő a Csillagvirág Klinikára.
A klinika főorvosát Dr. Pongrácz Pétert elrabolták, a többi orvos meg alkalmatlan a munkájára, csak szexelnek és a Kékmacsekben traccsolnak egész
nap, ezért már csak a sorozat írói tudnák megmenteni hőseinket. Mivel a szereplők gázsija nagyon magas, kiírják őket a sorozatból.
Így áll bosszút a TV2 a Barátok Közt magas nézettsége miatt.
Ha nem hiszed, járj utána! Nézd mindkét sorozatot! De ha rám hallgatsz inkább kapcsolj az XXL-re, ott minden résznek, akciónak "happy end" a vége!! :-)
Na, most már nekem is el kell mennem!:-)))

Dr. Dickinson (sorozatszakértő)
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666