Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
4. Mini album: BULIWOOD 1997

1997-re az Irigy Hónaljmirigy az ország egyik legnépszerűbb együttesévé vált. Ebben az évben a ren-geteg fellépés mellett a két nagylemez közötti időszakot áthidalandó jelent meg a Buliwood c. mini album, amelyről a 4F Club trió Balatoni láz c. dala új értelmezésében a Balatoni ház címet kapta.


Ebben a dalban csendül fel annak a bizonyos mosószernek a neve, amely a szerzemény szövegében az illető bugyiját is szanaszét marta. A mosószert előállító cég illetékesei rosszallásukat fejezték ki termékük "lejáratása" miatt, ezért a dal későbbi verzióiból törölve lett az Ultra szó. Ezen a lemezen hallható a zenekar első külföldi átdolgozása, amely önmagában is különlegesség, hiszen a dal eredetijében a rap ötvöződik a rockzene elemeivel.
Az Aerosmith és a Run DMC közös alkotása, a Walk This Way ebben az esetben az Ordíts még címet kapta, sokáig megadva nyitószámként a koncertek alaphangulatát. A különlegességeknek azonban még nincs vége: a lemezre - a zenekar történetében először és eddig utoljára - rákerült egy nagyrészt saját, karácsonyi felvétel, a Csillagszórók háborognak. A dal ref-rénében ugyan a Jingle Bells klasszikus karácsonyi dal elemei hallhatóak, de ettől eltekintve ez az el-ső saját Irigy Hónaljmirigy szerzemény.
A későbbi fellépéseken és koncerteken nagy sikert aratott még a Happy Gang - Fiatal szerelem c. dala, azaz Mirigyesen a Fekve nyomok.
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666