Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Tamás Életmód és életvezetési tanácsadó válaszol

Kedves Tamás!
Nagyon stresszes vagyok mostanában... Problémáim vannak a férjemmel, nagyon sokszor nem jön haza időben, én meg az ablakban várom és izgulok, sokszor aludni sem tudok. Ha hazajön, akkor meg sokszor csak veszekszünk. Szinte állandó a gyomorgörcsöm, nem tudom mit tegyek. Hogyan lehet az ilyenfajta stresszt csökkenteni, lehet-e egyáltalán? Várom válaszát!
Köszönettel H. Aranka

Kedves Aranka!

A probléma, amiről ír, sajnos elég gyakori jelenség a XXI. Században. Néhányszor már velem is előfordult, hogy az ablakban állva én sem tudtam elaludni. Amikor megpróbáltam az ágyban, már sokkal könnyebben ment… Javaslom, feküdjön le Ön is elalvás előtt! Annál is inkább, mert kevésbé balesetveszélyes így elaludni, mint állva az ablakban. A gyomorgörcseire javaslom, hogy hanyatt fekve húzza fel a lábait, és próbálja a talpait az orrához közelíteni egészen addig, amíg egy éles pattanást nem érez, illetve hall deréktájon. Ha úgy érzi, nem tudja lábait visszahelyezni a kiinduló pózba, valószínűleg túlhúzta, és eltörött a gerince... Ebben az esetben, higgye el, egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy a férje egy kicsivel később ért haza, mint általában! És a stressz husss... volt, nincs...

Kellemes napot!

Sipos Tamás
Életvezetési és Életmód tanácsadó
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666