Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Via álmatlansága

Kedves Tamás!

Az utóbbi időben nem tudok rendesen aludni, akár időben fekszem le, akár  későn. Ráadásul találkoztam pár kellemetlen ismerőssel, és félek, hogy a (segítégetekkel) majdnem teljesen leküzdött depi visszatér. Emiatt is álmatlan vagyok. Mit tegyek, hogy lenyugodjak, és jól aludjak?

Köszi! Via

Kedves Via!

Javaslom, feküdj le idő előtt! Már közvetlenül azután, hogy felkeltél, és ha átalszod az egész évet biztos, hogy nem fogsz találkozni egyetlen kellemetlen ismerőssel sem! Így a problémáid egy csapásra megszűnnek majd, meglátod! Ha nyugtalan vagy, kezdj el Zámbó Árpi dalokat hallgatni és akkor majd rájössz, mi is az igazi nyugtalanság! Észre fogod venni, hogy amit eddig éreztél ehhez képest, az maga a tibeti szerzetesek bölcs, békés nyugalma. Minden viszonylagos! Ha a fenti módszerek egyike sem segít, gyere el december 29-én az Arénába és megpróbálok személyesen javítani a kedélyállapotodon…!!!

Üdv,
T.
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666