Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Milos építési tanácsot kér

Kedves Uszi szaki!
A mamámnak a házához most hozzáépítünk még egy szobát. Azért, mert nem fér  el a sok kolbász, hurka, lekvár, stb... De amit megépítünk reggel az másnap reggelre ledől.
Kérlek Uszi segíts, mit csináljunk, hogy ne dőljön le a fal? 
Milos

Kedves Milos!

Elöször is tisztázzunk egy nagyon fontos dolgot! Ezt az Uszi nevű kóklert nem nagyon ismerem, csak annyit tudok róla, hogy állandóan okoskodik. Nem is értem, miért tőle kérdeztek, amikor itt van a nagy, az utolérhetetlen, a minden műszaki problémára frappáns megoldást és választ adó SZAKI BÁCSI!
Problémádra nem is olyan egyszerű a válasz, mint azt először gondoltam. Mert ugye az nem derül ki pontosan, hogy mi nem fér el. Mert ha a hurka, kolbász, befőtt, savanyúság, akkor nem szobát építetek, hanem kamrát, magyarul spájzot, vagy pedig eddig anyuka lakott a spájzban, ami köztudomású, hogy az oroszok lelőhelye ("Az oroszok már a spájzban vannak!"). Ha ez így volt, akkor szégyelld magad! Szerencsére megszólalt benned a lelkiismeret, és gondolsz édesanyádra, hogy milyen szar lehet hurkaszagban aludni, és építkezni kezdtél. Csak hát a szakértelem, ugye az hiányzik. Nos, a legfontosabb az alapozás. Tehát korán reggel, frissen szaladj el a boltba. Vásárolj 20 dkg párizsit, 1/4 kg kenyeret, 10 sört, meg 1/2 l pálinkát. Nem ilyen himi-humi mézes kamu hülyeségeket, hanem rendes vegyes gyümölcs kisüstit. Ez a mennyiség kb. 1 napra elég lesz, de lehet, hogy a sört pótolni kell, mert hát ugye a folyadékháztartás... . Ha kellőképpen bealapoztál, a többi már gyerekjáték. Minden hülye tud betonozni, meg görbe falat rakni. Ha megint összedől, nősülj meg, öld meg az asszonyt, tüzeld el, keverd a mészbe a hamut! Az majd összetartja.
Kőműves Kelemen is megmondta: Asszony kell a házba!

Na minden jót, megyek alapozni!

Szaki Bácsi
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666