Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
*  Név:
*  E-mail cím:
*  Kód:
 

Mr. és Mrs. Atom kérdései

Kedves Uszi!
Mi csináljunk az autóval ha nincs ki mind a 4 kerekünk?
Mennyi egy  karbonféktárcsa súlya?
Melyik olajat válaszam a 95-öset vagy az olivát vagy a napolajat?
Melyik a  legjobb rezgés csillapító?
Előre is kösz a választ.
Csók a családnak:
Mr és Mrs Atom

Kedves Mr. és Mrs. Atom!

Elöször is tisztázzunk egy nagyon fontos dolgot! Ezt az Uszi nevű kóklert nem nagyon ismerem, csak annyit tudok róla, hogy állandóan okoskodik. Nem is értem, miért tőle kérdeztek, amikor itt van a nagy, az utolérhetetlen, a minden műszaki problémára frappáns megoldást és választ adó SZAKI BÁCSI! Na, most, hogy a bemutatkozáson túl estünk, nézzük miben is áll problémátok! (Azon kívül, hogy tré a szex, mert különben egymással foglalkoznátok, és nem ilyen ökörségekkel, engem meg hagynátok nyugiban fröccsözni.)

1. Ha nincs ki mind a 4 kereketek, akkor sajna csak nézegethetitek, mert Magyarországon csak épelméjű embereknek lehet jogosítványa, ami nem jelenti azt, hogy egy-két szelepesnek nincs meg, de azért remélem nem ez az általános, hanem az a 8, ami kell a vizsgához. Tehát, ha becsületes bolondok vagytok, és nem vagytok kínaiak, akkor nem fogtok vezetni. A csomagtartóba ültessetek krumplit, az utastérben meg neveljetek nyulat.

2. Fogalmazzunk pontosan! Carbonból nem csinálunk féktárcsát, mert a carbon szenet jelent, az meg túl puha féknek. Maximum hóember szemnek való, ha már nem rendeltetésszerűen tüzelésre használjuk. De jó, tegyük fel, csináljunk belőle féktárcsát (ekkora marhaságot, hol a borom?), akkor sem lehet megmondani a súlyát, ha nem tudjuk, hol mérjük. A súly ugyanis egy erő, amely a dolgokra hat. Úgy számolhatjuk ki, hogy a test tömegét megszorozzuk a gravitációs gyorsulással (F=m x g), és ez a fránya "g" nem túlságosan egyforma még a földön sem, nemhogy még a közértben. Nálunk a sarki fűszeresnél például 12m/s2. Ezért van az, hogy az egy kg tömegű (érted!? nem súlyú!) krumpli a közértben még 1 kilo 20-at nyomott. Ezen az anomálián könnyen segíthetünk a fogyasztóvédelemmel való fenyegetéssel, bár két füles kifizetődőbb.

3. Ez egyszerű: a 95-ös az benzin, az oliva semmivel sem jobb, mint a többi olaj, (sőt!) a napolajnak szar íze van sütve és salátán egyaránt.

4. A legjobb rezgéscsillapító pedig a gurtni.

Remélem kielégítőek voltak a válaszaim. A csóka család nem hozzám tartozik, az ökológiai téma ugye, ezzel valamelyik másik hülyét keressétek meg. Maradok tisztelettel és melós ruhában:

Szaki Bácsi
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666